Hvem er Nordturn?

og hvad laver vi egentlig på dimsefabrikken?

Nordturn Maskinfabrik blev stiftet i 2011 af Lasse Gadensgaard. Maskinfabrikken blev grundlagt med det formål at automatisere den danske og internationale produktion – samtidig med et ønske om at være konkurrencedygtige på landsplan såvel som verdensplan. 

Siden stiftelsen har Nordturn haft medvind i sejlene. Vi har i dag 23 ansatte på tværs af diverse ansvarsområder og arbejdsopgaver. 

Nordturn Maskinfabrik råder i dag over i alt 28 højt automatiseret drejebænke/fræsere. Maskinerne er hver især udstyret med stangladere, robotter og ladeborde så produktionen kan foregå 100% automatisk. Herudover er der savecenter, fuldautomatisk vaskeanlæg, montageafdeling, samt pluklager med færdigvarer.

Vores dygtige og specialuddannede medarbejdere, vores store maskinpark og vores nordjyske tilgang til opgaverne – koblet med en kæmpe know-how om alle processerne, giver en lang række fordele når du lægger opgaverne hos Nordturn.

Hvad siger vores kollegaer om Nordturn?

Jeg er vild med den fede stemning der er når man møder ind på arbejde, det er som en lille familie hvor alle hjælper og støtter hinanden. Jeg arbejder meget selvstændigt og er glad for den tillid Lasse og resten af mine kollegaer har til mig og mit arbejde. Samtidig er der altid hjælp at hente fra alle kollegaerne. Min udvikling og glæde for arbejdet bliver kun forhøjet af mine kollegaers høje engagement og faglige stolthed, som smitter af på hele værkstedet.
Nordturn som læreplads har været et rigtig godt match for mig. Som voksenlærling har det været mega fedt at have en ung chef, man har kunne relatere til og se i øjnene, og en chef som virkelig interesserer sig for og tager sig af sine medarbejdere. På Nordturn er jeg blevet fagligt udfordret både teoretisk og praktisk, og jeg har kunne udfordre mig selv ved at påtage mig ansvar på andre områder i virksomheden, som f.eks. lager og systematisering af værkstedet.