Mød nogle af vores dygtige nuværende og tidligere lærlinge

Jeg er vild med den fede stemning der er når man møder ind på arbejde, det er som en lille familie hvor alle hjælper hinanden og støtter hinanden. Jeg arbejder meget selvstændigt og er glad for den tillid Lasse og resten af mine kollegaer har til mig og mit arbejde. Samtidig er der altid hjælpt at hente fra alle kollegaerne. Min udvikling og glæde for arbejdet bliver kun højere af mine kollegaers høje engagement og faglige stolthed, som smitter af på hele værkstedet. 

Casper Andersen

Første års industritekniker lærling

Nordturn som læreplads har været et rigtig godt match for mig. som voksenlærling har det været mega fedt at have en ung chef, man har kunne relaterer til og se i øjnene og en chef som virkelig interesserer sig for og tager sig af sine medarbejdere. På Nordturn er jeg blevet fagligt udfordret både teoretisk og praktisk, og jeg har kunne udfordre mig selv ved at påtage mig ansvar på andre områder i virksomeheden, som f.eks. lager og systematisering af værkstedet. 

Man kan snakke med alle ens kollegaer og vi går meget op i at være sociale, også efter arbejde. Jeg kan kun anbefale Nordturn til alle jeg kender. 

Tobias Bundgaard Larsen

Nyfaglært industritekniker i 2023

Jeg startede hos Nordturn efter at  have været i Danmark i et år, her fik jeg muligheden for at udvikle og dygtiggøre mig som industritekniker – men også som person. Mine kollegaer er som en familie og de har alle støttet mig i min faglige og personlige udvikling i Danmark. Her bliver man inkluderet i alt fra beslutningstagning på højt niveau til sociale arrangementer. 

Hamdan

Faglært Industritekniker i sommeren 2022

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *