Teambuilding tur til Spanien 2023

Teambuilding

Vores tur til Spanien bød på en masse hygge, gode stunder, lækker mad, men vigtigst af alt, så gav det os muligheden for at møde hinanden i et neutralt miljø udenfor arbejdspladsen. 

Der var disket op til alt man på nogen måde kunne forestille sig, og vi har om nogen fået et meget bedre kollegaskab, venskab og fået højnet moralen og humøret på værkstedet. 

Udfordringer

Selvom der var massere af tid til hygge og afslapning, var pointen med turen jo at vi skulle udfordres på vores samarbejde. 

Hele vores fredag var derfor afsat til TEAMBUILDING

Her blev vi udfordret i forskellige samarbejdsøvelser, at blive bedre til at rose hinanden, lærer mere om hinandens grænser og vigtigst af alt få en bedre forståelse for hinandens tilgang. 

Dagen sluttede med lidt kærlig konkurrence, der bragte grin og en enkel tur til hospitalet med sig. 

Den gode stemning

Vi havde selvfølgelig alle glædet os som små børn juledag til at komme afsted. Den gode stemning var med os fra det øjeblik vi mødte op i lufthavnen, og har faktisk været med os lige siden. 

Vi er kommet hinanden ved på en måde vi ellers ikke var kommet, og det kan mærkes i dagligdagen hos os. Vi har lært hinanden meget bedre at kende, grinene er derfor kun blevet højere og længere efter vi er hjemvendt.